MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ABOCA RUSCOVEN GEL BIO 100ML

ABOCA RUSCOVEN GEL BIO 100ML

ABOCA RUSCOVEN GEL BIO 100ML

RuscoVen bioGel

με Ρούσκο, Αγριοκαστανιά, Σεντέλα και Κόκκινη Άμπελο

Το RuscoVen bioGel είναι ένα καλλυντικό παρασκεύασμα υλοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο των Βιολογικών Καλλυντικών του CCPB (Consorzio per il Controllo dei Prodotti Biologici / Κοινοπραξία για τον Έλεγχο των Βιολογικών Προϊόντων).

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος αυτού οφείλεται στον συνδυασμό ξηρών εκχυλισμάτων Ρούσκου και Αγριοκαστανιάς με τα εκχυλίσματα Κόκκινης Αμπέλου και Σεντέλας, τα οποία, αναμεμειγμένα σε υδατικό διάλυμα ξηρού εκχυλίσματος ρίζας Αλθαίας, εξασφαλίζουν υψηλή συγκέντρωση σε λειτουργικές ουσίες.

Για τον λόγο αυτό, το RuscoVen bioGel χαρίζει τόνο και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και μειώνει την αίσθηση βάρους στα κάτω άκρα, ιδίως στο τέλος της ημέρας.

Τη σύνθεση συμπληρώνει και το αιθέριο έλαιο Μέντας, που έχει αναζωογονητική δράση.

Το RuscoVen bioGel είναι ένα βιολογικό, 100% φυσικό, βιοδιασπώμενο καλλυντικό. Δεν περιέχει συνθετικές ή ημισυνθετικές ουσίες και έκδοχα, και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Λειτουργικές ουσίες:

Ξηρά εκχυλίσματα: ρίζας Ρούσκου 0,7% (τιτλοδοτημένο σε ολικές ρουσκογενίνες 10%), σπόρων Αγριοκαστανιάς 0,5% (τιτλοδοτημένο σε τριτερπενικά γλυκοσίδια εκφρασμένα ως πρωτοεσκιγενίνη 10%, με νέα μέθοδο HPLC), φύλλων Σεντέλας 0,08%, φύλλων Κόκκινης Αμπέλου 0,03%· Υδατικού διαλύματος ξηρού εκχυλίσματος ρίζας Αλθαίας 75,73%· Αιθέριου ελαίου μέντας της πιπερώδους 1%.

Βιολογικό Καλλυντικό

Προϊόν που παρασκευάζεται σύμφωνα με το πρότυπο των Βιολογικών Καλλυντικών του CCPB (Consorzio per il Controllo dei Prodotti Biologici / Κοινοπραξία για τον Έλεγχο των Βιολογικών Προϊόντων), ένα πρότυπο που έχει ως βασικό στόχο να διασφαλίσει τις συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από:

φυτικές πρώτες ύλες που επιτυγχάνονται με τη μέθοδο Βιολογικής παραγωγής

φυσικά και φυσικής προέλευσης συστατικά

παραγωγικές διαδικασίες που εγκρίνονται και παρακολουθούνται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο αρωματισμός τους επιτυγχάνεται με τη χρήση μόνο καθαρών αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα γέλης, πιέζοντας το ειδικό airless απλικατέρ, και μαλάξτε ήπια την πάσχουσα περιοχή του δέρματος, με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.

Σας συνιστούμε να κάνετε δύο εφαρμογές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το βράδυ. Αν έχετε τη δυνατότητα, πλύνετε το σημείο εφαρμογής πριν με δροσερό νερό.

Το airless απλικατέρ διατηρεί αναλλοίωτα στον χρόνο τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του προϊόντος, και καθιστά πιο πρακτική την εφαρμογή και τη δοσομέτρηση.

Ο ελαφρύς χρωματισμός και ο ιριδισμός της γέλης οφείλονται στην παρουσία των λειτουργικών ουσιών και στα φυσικά συστατικά της σύνθεσης.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA; ALCOHOL DENAT.*; GLYCERIN*; STERCULIA URENS GUM; MENTHA PIPERITA OIL; ACACIA SENEGAL GUM; RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT*; AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT*; AROMA; CITRUS LIMON JUICE; ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT*; CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT; VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT; LIMONENE; LINALOOL.

*Bιολογικό συστατικό

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να φυλάσσεται μακριά από πηγές θερμότητας.

Σωληνάριο 100 ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ABOCA
  • Κωδικός: 1077840
  • Βάρος: 0.15kg
9,93€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,00€