MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA REPAIR GOLD 30 CAPS

ENZYMEDICA REPAIR GOLD 30 CAPS

ENZYMEDICA REPAIR GOLD 30 CAPS

ENZYMEDICA REPAIR GOLD 30 CAPS

Τα πρωτεολυτικά ένζυμα, όπως αυτά του Repair Gold, χρησιμοποιούνται ευρέως για την αντιμετώπιση των μυικών πόνων που οφείλονται σε υπερβολικό μυικό κάματο.

Η Σερραπεπτάση (Serrapeptase) όπως και η ναττοκινάση (nattokinase) δρουν ως πρωτεολυτικά και ινωδολυτικά ένζυμα. Αυτά τα ένζυμα υποστηρίζουν την υγιή κυκλοφορία, επικουρούν τον φυσιολογικό μηχανισμό επιδιόρθωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη ανακουφίζουν τις αρθροπάθειες και  διατηρούν σε σταθερό επίπεδο τη σύσταση του διάμεσου υγρού στις αρθρώσεις.

Το Repair Gold σχεδιάστηκε ώστε να δρα συνεργικά με τους ανανεωτικούς μηχανισμούς του σώματός μας. Περιέχει ένα φυτικό μείγμα πρωτεολυτικών ενζύμων που υποστηρίζουν τον μυικό ιστό και τις αρθρώσεις. Επιπλέον η προσθήκη  Σερραπεπτάσης παρέχει φυσιολογική αντιφλεγμονώδη δράση και καρδιαγγειακή υποστήριξη. Το Repair Gold μπορεί να λαμβάνεται πριν και μετά από μια επίπονη άσκηση για να προάγει και να επιταχύνει τη φυσιολογική αποθεραπεία και ανάκαμψη.

Τα ένζυμα από τροπικά φυτά όπως η βρομελίνη  (από τον ανανά) και η παπαϊνη (από την παπάγια) έχουν επιστημονικά και ιστορικά καταξιωθεί για τη δράση τους στη φυσιολογική φλεγμονώδη αντίδραση και τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Επίσης έρευνες απέδειξαν την ευεργετική δράση των ενζύμων τροπικών φυτών στη λειτουργία των αρθρώσεων.

 

Περιέχει

Η ειδική του σύνθεση περιέχει τα πρωτεολυτικά ένζυμα πρωτεάση, βρομελίνη, παπαϊνη και καταλάση σε μια πρωτοποριακή κάψουλα στοχευμένης αποδέσμευσης ώστε να διασφαλισθεί η βέλτιστη κατανομή στους ιστούς.

Επίσης περιέχει σερρατιοπεπτιδάση (Serrapeptase) και ναττοκινάση (nattokinase)  που επικουρούν τον μηχανισμό επιδιόρθωσης των ιστών και υποστηρίζουν την υγιή αιματική κυκλοφορία.

 

Δράση

Το Repair Gold δρα συνεργικά με τους ανανεωτικούς μηχανισμούς του σώματός μας.

Το φυτικό μείγμα πρωτεολυτικών ενζύμων επιταχύνει τη φυσιολογική αποθεραπεία και ανάκαμψη του μυϊκού ιστού μετά από επίπονη άσκηση και υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων.

Επιπλέον η προσθήκη  σερραπεπτάσης και ναττοκινάσης παρέχει φυσιολογική αντιφλεγμονώδη δράση και καρδιαγγειακή υποστήριξη.

Τα πρωτεολυτικά ένζυμα, όπως αυτά του Repair Gold, χρησιμοποιούνται ευρέως για την αντιμετώπιση των μυικών πόνων που οφείλονται σε υπερβολικό μυϊκό κάματο.

 

Ενδείξεις

Μυϊκή καταπόνηση από υπερπροσπάθεια στο γυμναστήριο, στην εργασία, στις αθλητικές δραστηριότητες

Αθλητικές θλάσεις και κακώσεις 1ου βαθμού

Πρησμένοι και καταπονημένοι μύες

 

Δοσολογία

2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα (πρωί – βράδυ) με άδειο στομάχι (1 – 2 ώρες πριν ή 3 ώρες μετά το γεύμα).

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 1054003
  • Βάρος: 0.20kg
29,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,52€