MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΥΣΗ

Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
7,88€ 17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,36€
Εταιρεία: OLONEA
sferevit IRON & C Για τόνωση & ενέργεια Το sferevit IRON είναι συμπλήρωμα σιδήρου με βιταμίνη C. Συμβάλλει στην γενική υγειά και ευεξία, στην τόνωση και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει δισγλυκινικό σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, που δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομ..
27,02€ 45,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,79€
Εταιρεία: QUEST
MAGNESIUM 300MG & B6 Το συμπλήρωμα διατροφής Magnesium 300mg & B6 της Quest περιλαμβάνει αναβράζουσες ταμπλέτες με 300mg μαγνησίου, μαζί με βιταμίνη Β6 που δρα υποστηρικτικά. Με υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα, στην σωστή λειτουργ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Εταιρεία: EVA INTERMED
Eva Intima Probio Pads Λεπτές και υπερ-απορροφητικές σερβιέτες με προβιοτικά Lactobacillus acidophilus Τα Eva Intima Probio Pads διαμορφώνουν τη νέα γενιά πολυ-λειτουργικών σερβιετών περιόδου καθώς διασφαλίζουν- χωρίς καμία έκπτωση- γρήγορη & υψηλή απορροφητικότητα ακόμα και σε μεγάλη ροή ..
4,80€ 7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Εταιρεία: EVA INTERMED
Eva Intima Active Oxygen Pads Λεπτές και υπερ-απορροφητικές σερβιέτες με ενεργό οξυγόνο Τα Eva Intima Active Oxygen Pads διαμορφώνουν τη νέα γενιά πολυ-λειτουργικών σερβιετών περιόδου καθώς διασφαλίζουν- χωρίς καμία έκπτωση- γρήγορη & υψηλή απορροφητικότητα ακόμα και σε μεγάλη ροή ενώ χάρη..
4,20€ 6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Εταιρεία: AYURVEDA
Fatigue Aid Βαλσαμόχορτο, λεβάντα και αγριοτριανταφυλλιά, τονωτικό «εργαλείο» απέναντι στην κούραση της καθημερινότητας. Η ιατρική αποτελεσματικότητα του Υπερικού οφείλεται σε πολλές βιολογικά ενεργές ουσίες, όπως είναι η υπερικίνη, η υπερφορίνη, η ρουτίνη, τα φλαβονοειδή,η κερκετίνη, το ..
12,95€ 18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Εταιρεία: YOGI TEA
YOGI TEA WOMEN'S ENERGY ΒΙΟ Φρουτώδες, ισχυρό Φρέσκο και φρουτώδες μείγμα από ιβίσκο, μέντα και γλυκόριζα. Είναι ένας φυσικός τρόπος  για αναζωογόνηση του μυαλού και του σώματος όταν μας καταβάλει η κούραση. Στην Αγιουβερδική παράδοση, αυτό το μείγμα χρησιμοποιήθηκε για να ανακουφίσει το..
3,82€ 4,24€
Χωρίς ΦΠΑ:3,38€
Εταιρεία: ALWAYS
Platinum Secure Night Size 4 Σερβίετες με Φτερά Οι σερβιέτες Always Platinum προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και προστασίας σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά Always Ultra. Οι Always Platinum προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση (σε σχέση με τις υπόλοιπες Always Ultra), χάρη στα χιλιάδες μαλακά τ..
3,63€ 5,19€
Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
ENNA CYCLE ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ SMALL 2ΤΜΧ
Eξαντλημένο
Εταιρεία: ENNA
ENNA Κύπελο Περιόδου Το μοναδικό κύπελλο περιόδου με απλικατέρ. Είναι ένα δοχείο που εισάγεται στον κόλπο κατά τη διάρκεια της περιόδου, για να συλλέξει την εμμηνορροϊκή ροή. Σε αντίθεση με τα ταμπόν, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης εσωτερικά, το κύπελλο περιόδου δεν απορροφά το αίμα. Η ροή σ..
40,48€
Χωρίς ΦΠΑ:32,65€
ENNA CYCLE ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MEDIUM 2ΤΜΧ
Eξαντλημένο
Εταιρεία: ENNA
ENNA Κύπελο Περιόδου Το μοναδικό κύπελλο περιόδου με απλικατέρ. Είναι ένα δοχείο που εισάγεται στον κόλπο κατά τη διάρκεια της περιόδου, για να συλλέξει την εμμηνορροϊκή ροή. Σε αντίθεση με τα ταμπόν, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης εσωτερικά, το κύπελλο περιόδου δεν απορροφά το αίμα. Η ροή σ..
40,48€
Χωρίς ΦΠΑ:32,65€
ENNA CYCLE ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ LARGE 2ΤΜΧ
Eξαντλημένο
Εταιρεία: ENNA
ENNA Κύπελο Περιόδου Είναι ένα δοχείο που εισάγεται στον κόλπο κατά τη διάρκεια της περιόδου, για να συλλέξει την εμμηνορροϊκή ροή. Σε αντίθεση με τα ταμπόν, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης εσωτερικά, το κύπελλο περιόδου δεν απορροφά το αίμα. Η ροή συλλέγεται μέσα στο κύπελλο έως ότου αφαιρεθεί ..
40,48€
Χωρίς ΦΠΑ:32,65€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert Combi Hp Συμπλήρωμα Διατροφής με Μυο-Ινοσιτολη, D-Chiro-Ινοσιτολη, Α-Λακταλβουμινη & Φυλλικό Οξύ Oι γυναίκες με σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) εμφανίζουν συχνότερα από τον γενικό πληθυσμό υπερινσουλιναιμία, αντίσταση στην ινσουλίνη, παχυσαρκία (ΔΜΣ> 25), υπερλιπιδαιμία και αυξημέν..
23,23€ 26,10€
Χωρίς ΦΠΑ:18,73€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert HP Το σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) έιναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των νέων γυναικών. Έχει σύνθετη νοσολογική οντότητα με γενετικό υπόβαθρο και σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ του γενετικού υποστρώματος και της επίδρασης του περιβάλλοντος. Πρόκειται για ωοθυλάκια που περιέχουν..
21,18€ 23,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,08€
Εταιρεία: HEALTH AID
Evening Primrose Oil 1000mg Έλαιο Νυχτολούλουδου 1000mg Το Νυχτολούλουδο αποτελεί πλούσια πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, με βασικό το GLA (Γάμμα Λινολεικό Οξύ), του οποίου ο ρόλος έχει βρεθεί ότι σχετίζεται με την παραγωγή  τοπικών ορμονών, γνωστών ως προσταγλανδίνες. Το έλαιο νυχτολούλουδο..
26,04€ 42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Εταιρεία: ORGANICUP
OrganiWipes Tα OrganiWipes δημιουργήθηκαν για τον καθαρισμό του OrganiCup σε περιστάσεις χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό. Είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι, αδιαφανή και ατομικά συσκευασμένα. Ιδανικό για ταξίδια ή εν κινήσει Απολυμαίνει και καθαρίζει το OrganiCup Τώρα είστε σε ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Εταιρεία: ORGANICUP
OrganiWash Το απόλυτο καθαριστικό 2-σε-1: Χρησιμοποίησέ το για να καθαρίσεις το κύπελλο πριν από τη χρήση και μετά την αφαίρεση αλλά και ως καθαριστικό εξισορρόπησης pH για το σώμα σου και την ευαίσθητη περιοχή. Η τιμή του pH 3,5 προσαρμόζεται και υποστηρίζει την περιοχή του σώματος διατηρώντα..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Εταιρεία: ORGANICUP
OrganiCup Menstrual Cup Size Α Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Είναι ανεκτό, απολύτως υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό και είνα κατάλληλο για οποιαδήποτιε γυναίκα, ακόμ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Εταιρεία: ORGANICUP
OrganiCup Menstrual Cup Size Mini Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Είναι ανεκτό, απολύτως υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό και είνα κατάλληλο για οποιαδήποτιε γυναίκα, α..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Εταιρεία: ORGANICUP
OrganiCup Menstrual Cup Size B Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Είναι ανεκτό, απολύτως υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό και είνα κατάλληλο για οποιαδήποτιε γυναίκα,..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Εταιρεία: QUEST
Fero Q-Life Το συμπλήρωμα διατροφής Fero Q-Life παρέχει την ιδανική ποσότητα σιδήρου μαζί με βιταμίνες B, C και υποστηρικτικά μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση και δράση. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης, την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης, τον σχηματισμ..
8,00€ 13,55€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Εταιρεία: LAMBERTS
Saw Palmetto Extract 160mg Υψηλής Ισχύος Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Saw Palmetto Το Saw Palmetto (Serenoa repens), αποτελεί ένα μικρό είδος φοίνικα που ευδοκιμεί στην Βόρεια Αμερική και έχει πάρει το όνομά του από το σχήμα του ακανθώδους κοτσανιού (saw-toothed σαν δόντια από πριόνι) που βρίσκετα..
17,07€ 25,11€
Χωρίς ΦΠΑ:13,77€
Εταιρεία: HEALTH AID
Magnesium Bisglycinate 375mg Μαγνήσιο δισγλυγινικό & Βιταμίνη Β6 Απαραίτητο μέταλλο για τον μεταβολισμό πολλών θρεπτικών. Συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας του μυϊκού & νευρικού συστήματος. Σε συνδυασμό με το ασβέστιο, συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς ελέγχοντας τις μυικές συσπάσεις του καρδ..
13,64€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,00€
Εταιρεία: LAMBERTS
Για Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας Καταστάσεις που σχετίζονται με διαταραχή της ισορροπίας των γυναικείων αναπαραγωγικών ορμονών όπως το προεμμηνορησιακό σύνδρομο (PMS ) και οι διαταραχές του καταμήνιου κύκλου, είναι αρκετά συχνές μεταξύ των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας. Το Premtesse® της Lam..
14,46€ 21,26€
Χωρίς ΦΠΑ:11,66€
Εταιρεία: A.VOGEL
Agnus Castus 50ml Φυσική ενίσχυση της γυναικείας ορμονικής ισορροπίας Βάμμα από φρέσκια λυγαριά Η λυγαριά παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας. Στην αρχαιότητα η λυγαριά χρησιμοποιούταν για την αντιμετώπιση διαταραχών του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήμ..
10,94€ 17,10€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Εταιρεία: UNI-PHARMA
MAGNE & B6 FIX Μαγνήσιο 100 mg Βιταμίνη Β6  8,2 mg Κοκκία για πόσιμο διάλυμα Το magne & B6 fix είναι συμπλήρωμα διατροφής που συμπληρώνει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε μαγνήσιο και βιταμίνη Β6. Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν στο να συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων που σχ..
8,00€ 10,23€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Εταιρεία: LAMBERTS
Η μυοϊνοσιτόλη αποτελεί ένα από τα 9 ισομερή της ινοσιτόλης, μιας βιταμίνης που υπάγεται στο σύμπλεγμα των Βιταμινών Β (Βιταμίνη Β8). Παράγεται ενδογενώς στον οργανισμό και ανευρίσκεται σε μια ποικιλία τροφίμων όπως τα φρούτα, τα όσπρια και οι ξηροί καρποί. Η μυοϊνοσιτόλη διαδραματίζει σημαντικό ..
20,49€ 30,13€
Χωρίς ΦΠΑ:16,52€
EMECALM ΣΙΡΟΠΙ MONODOSIS 6X10ml
Eξαντλημένο
Emecalm Η μόνη φυσική λύση για την ναυτία & τον εμετό Το Emecalm αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση της ναυτίας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις το..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Εταιρεία: HIGHER NATURE
HIGHER NATURE TRUE FOOD WISE WOMAN 180 V-caps Η πιο πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα για την γυναίκα. Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα..
79,30€ 105,74€
Χωρίς ΦΠΑ:63,96€
Emecalm Η μόνη φυσική λύση για την ναυτία & τον εμετό Το Emecalm αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση της ναυτίας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσει..
7,80€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,29€
Εταιρεία: NATURES AID
Women’s Multi-Vitamins & Minerals (Πολυβιταμίνη για γυναίκες) Περιέχει 38 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για καθημερινή συντήρηση της καλής υγείας των γυναικών. Η Women's Multi-Vitamins & Minerals  της Natures Aid είναι μια καθημερινή πολυβιταμίνη ειδικά για γυναίκες ή οποία περιέχει 38 προσε..
19,64€ 29,76€
Χωρίς ΦΠΑ:15,84€
Εταιρεία: NATURES AID
Fenugreek 500mg Το Nature Fenugreek 500mg είναι τυποποιημένο για να παρέχει 750mg σαπωνίνες ανά ημέρα. Η παρουσία των στεροειδών σαπωνινών diosgenin, yamogenin, tigogenin και neotigogenin πιστεύεται ότι είναι ο βασικός λόγος για πολλά από τα ευεργετικά αποτελέσματα του fenugreek. Το Fenugr..
11,02€ 16,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,89€
NATURES AID WOMEN S 50  MULTI-VITAMINS & MINERALS (WITH SUPERFOODS) 30 VCAPS
-34 % Eξαντλημένο
Εταιρεία: NATURES AID
Women 50 Multi-Vitamins & Minerals Πολυβιταμίνη για γυναίκες 50 με μέταλλα και Superfoods Η πολυβιταμίνη Women 50 της Natures Aid είναι μια καθημερινή φόρμουλα πολλαπλών θρεπτικών ουσιών υψηλής δραστικότητας! Περιέχει 35 προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες, μέταλλα και βότανα για καθημερινή..
12,83€ 19,44€
Χωρίς ΦΠΑ:10,35€
Εταιρεία: NATURES AID
Evening Primrose Oil 1000mg Το Evening Primrose είναι μία πλούσια φυσική πηγή σε omega-6 λιπαρά οξέα και gamma linolenic acid (GLA). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει διατροφική υποστήριξη για την ήπια δυσφορία που σχετίζονται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. Βοηθά επίσης στη διατήρηση υγ..
11,09€ 16,80€
Χωρίς ΦΠΑ:8,94€
Εταιρεία: LACTACYD
Το Lactacyd Pharma με αντιβακτηριακά ενισχύει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής. ♦Γυναικολογικά & Δερματολογικά Ελεγμένο - Υποαλλεργικό ♦24h αντιβακτηριακή προστασία ♦Βοηθά στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και στην πρόληψη των λοιμώξεων και της δυσοσμίας ♦Κατά τη διάρκεια της ..
4,68€ 6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,42€
Εταιρεία: ALWAYS
Always Platinum Super Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί με σύστημα Zero Feel, για να περνάς την κάθε σου ημέρα χωρίς ανησυχία. Αυτές οι εξαιρετικές σερβιέτες προσφέρουν 5 φορές περισσότερη άνεση χάρη στα μεταξένια τους φτερά, τα τρισδιάστατα προστατευτικά φράγματα LeakGuard, τα 1000 ..
3,63€ 5,19€
Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
ALWAYS PLATINUM ULTRA NORMAL 16TMΧ ALWAYS PLATINUM ULTRA NORMAL 16TMΧ
-30 % Eξαντλημένο
Εταιρεία: ALWAYS
Always Platinum Normal Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί με σύστημα Zero Feel, για να περνάς την κάθε σου ημέρα χωρίς ανησυχία. Αυτές οι εξαιρετικές σερβιέτες προσφέρουν 5 φορές περισσότερη άνεση χάρη στα μεταξένια τους φτερά, τα τρισδιάστατα προστατευτικά φράγματα LeakGuard, τα 1000 ..
3,63€ 5,19€
Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
Εταιρεία: ALWAYS
Platinum Ultra Night Size 3 Σερβιέτες με Φτερά Η Always παρουσιάζει τη νέα σειρά Always Platinum, μία σερβιέτα που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά. Πρόκειται για μία επαναστατική ..
3,63€ 5,19€
Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
Care HB5203 ΚΟΡΣΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ Neopren S/M
Eξαντλημένο
Κορσές υποστήριξης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης από neopren. Ανοιγοκλείνει εύκολα με velcro...
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,07€
Care HB5203 ΚΟΡΣΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ Neopren L/XL/XXL
Eξαντλημένο
Κορσές υποστήριξης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης από neopren. Ανοιγοκλείνει εύκολα με velcro...
19,32€
Χωρίς ΦΠΑ:17,10€
Εταιρεία: EVA INTERMED
Eva Intima Menofix Αυτοκόλλητο θερμαινόμενο επίθεμα για την ανακούφιση των πόνων περιόδου Το Εva Menofix είναι ένα αυτοκόλλητο θερμαινόμενο επίθεμα για την άμεση και ασφαλή ανακούφιση από τους πόνους περιόδου χαμηλά στην περιοχή της κοιλιακής χώρας ή της μέσης. Η μακράς διάρκειας δράση του μέχ..
1,38€ 2,76€
Χωρίς ΦΠΑ:1,11€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
Ένα συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να λαμβάνεται από όλες τις γυναίκες Κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Για τη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου. Για τη μετρίαση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Αν έχετε εξάψεις, εφίδρωση ή διαταραχές διάθεσης. Ξεχωρίζει γιατί..
25,99€ 39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,96€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
NATURAL VITAMINS WOMEN'S TRANSITIONS 30 CAPS Ένα συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να λαμβάνεται από όλες τις γυναίκες Κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Για τη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου. Για τη μετρίαση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Αν έχετε εξάψεις, ε..
14,82€ 22,80€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert Combi Το Inofert Combi είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυο-ινοσιτόλη, D-chiro-ινοσιτόλη καιφυλλικό οξύ. Η μυο-ινοσιτόλη και η D-chiro-ινοσιτόλη είναι δύο στερεοϊσομερή της ινοσιτόλης. Ένα μόνο ισομερές θεωρείται συνήθως ως η ενεργή μορφή, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο ισομερ..
15,75€ 17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:12,70€
Εταιρεία: MY ELEMENTS
Krill Omega 3 softgels To Krill Omega 3 της myelements παρέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα σε μορφή φωσφολιπιδίων και συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα σε μορφή φωσφολιπιδίων είναι περισσότερο βιοδιαθέσιμα από τα Ωμέγα 3 σε μορφή τριγλυκεριδίων με..
14,69€ 22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,85€
Εταιρεία: CHARAK
CHARAK M-2 TONE 60 TABS Διεγείρει τη λειτουργία των ωοθηκών και του ενδομητρίου. Ενισχύει τον άξονα, υποθάλαμος – υπόφυση – ωοθηλακιορηξία. Προωθεί τις ενδογενείς ορμονικές εκκρίσεις. Δρα απ’ ευθείας στους μύες της μήτρας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία της μήτρας. Ελέγχει ..
7,15€ 14,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,77€
NATURES PLUS CHASTEBERRY 150 MG 60 VCAPS NATURES PLUS CHASTEBERRY 150 MG 60 VCAPS
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ
ΤΩΝ 50€
ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
NATURE'S
PLUS
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1
NATURE'S
PLUS
VITAMIN D
400IU
90TABS
-30 %
Εταιρεία: NATURE S PLUS
CHASTEBERRY Συμπλήρωμα από εκχύλισμα λυγαριάς για τον περιορισμό των συμπτωμάτων της εμμήνου ρύσεως. Κάθε φυτική κάψουλα περιέχει 150 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Chasteberry (Vitex agnus castus), περιεκτικότητας 0,5% (750 mcg), κατ' ελάχιστον, σε agnuside και 0,6% (900 mcg) σε aucubin.   ..
24,68€ 35,26€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
NATURES PLUS SOURCE OF LIFE WOMEN 60 TABS NATURES PLUS SOURCE OF LIFE WOMEN 60 TABS
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ
ΤΩΝ 50€
ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
NATURE'S
PLUS
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1
NATURE'S
PLUS
VITAMIN D
400IU
90TABS
-30 %
Εταιρεία: NATURE S PLUS
SOURCE OF LIFE WOMEN Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ειδικές ανάγκες του γυναικείου οργανισμού. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυσικών συστατικών (ισοφλαβόνες, σπιρουλίνα, λουτεΐνη, ένζυμα, βιοφλαβο..
39,52€ 56,46€
Χωρίς ΦΠΑ:31,87€
NATURES PLUS ISOFLAVONE RX 30 TABS NATURES PLUS ISOFLAVONE RX 30 TABS
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ
ΤΩΝ 50€
ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
NATURE'S
PLUS
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1
NATURE'S
PLUS
VITAMIN D
400IU
90TABS
-30 %
Εταιρεία: NATURE S PLUS
ISOFLAVONE Rx–Phytoestrogen Oι ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα) έχουν εξαιρετική σημασία για την υγεία, κυρίως με την ιδιότητά τους να ομαλοποιούν τη δράση ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, αποτρέποντας έτσι την ανεξέλεγκτη κυτταρική διαίρεση. Μελέτες σε ασιατικές χώρες, όπου κατ..
31,89€ 45,56€
Χωρίς ΦΠΑ:25,72€
NATURES PLUS ULTRA EPO 1500 MG 60 SOFTGELS NATURES PLUS ULTRA EPO 1500 MG 60 SOFTGELS
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ
ΤΩΝ 50€
ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
NATURE'S
PLUS
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1
NATURE'S
PLUS
VITAMIN D
400IU
90TABS
-30 %
Εταιρεία: NATURE S PLUS
ULTRA EPO 1500 Kάθε αεροστεγής κάψουλα (αποφυγή οξείδωσης/ταγγίσματος) περιέχει 1.500 mg Evening Primrose Oil (EPO), οργανικής καλλιέργειας, που παρέχει, κατ’ ελάχιστον, 150 mg Gamma Linolenic Acid (GLA), 1.110 mg Linoleic Acid και 12 mg Alpha Linolenic Acid. Ψυχρής πίεσης, υποαλλεργικό.   ..
37,14€ 53,06€
Χωρίς ΦΠΑ:29,95€
NOW RED CLOVER 375 MG 100 CAPS
ME ΑΓΟΡΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
ΣΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
NOW ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
1 NOW D-3
2.000 IU
30 Softgels
-55 %
Εταιρεία: NOW
Το κόκκινο τριφύλλι είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί σε λιβάδια και αγρούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη βόρεια και κεντρική Ασία. Αναφέρεται συχνά στα παραδοσιακά ιατρικά κείμενα των δύο ανατολικών και δυτικών πολιτισμών για μια σειρά παθήσεων. Το κόκκινο τριφύλλι θεωρείται ότι ..
11,11€ 24,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,96€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 78 (2 Σελ.)