MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΥΞΗΣΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Εταιρεία: LAMBERTS
Multi-Guard® Pregnancy Το Multi-Guard® Pregnancy αποτελεί μια εξειδικευμένη πολυβιταμινούχο φόρμουλα 23 μικροθρεπτικών συστατικών, η οποία έχει σχεδιαστεί από το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts® και απευθύνεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας που: είτε ελπίζουν να συλλάβουν, είτε είναι έ..
25,68€
Χωρίς ΦΠΑ:20,71€
Εταιρεία: VENCIL
Vencil Procreate PLUS Συμπλήρωμα διατροφής με ΜυοΪνοσιτόλη, Μελατονίνη και Φυλλικό Οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης / ενίσχυση γονιμότητας Διαταραχές ύπνου Επικουρική ..
20,93€
Χωρίς ΦΠΑ:16,88€
POWER HEALTH PLATINUM ZINC15mg + C 300mg 60tabs
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
ZINC + C Γλυκονικός ψευδάργυρος με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Ακόμη, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και ανα..
9,98€
Χωρίς ΦΠΑ:8,05€
POWER HEALTH PLATINUM ZINC PREMIUM 5 30caps
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
Zinc Premium 5 5 διαφορετικές ενεργές μορφές ψευδαργύρου! To ZINC PREMIUM 5 συνδυάζει 5 διαφορετικές ενεργές μορφές ψευδαργύρου (γλυκονικός, μεικτό άλας θειικού ψευδαργύρου μονο-L-μεθειονίνης, πικολινικός, δισγλυκινικός και κιτρικός) με χαλκό. Ο ψευδάργυρος και ο χαλκός συμβάλλουν στη φυσιολογ..
10,97€
Χωρίς ΦΠΑ:8,85€
Εταιρεία: ELOGIS
NOVOFERTIL fem Το NOVOFERTIL fem είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες, που περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, συνένζυμο Q10 και ινοσιτόλη. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, το φολικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατ..
90,00€
Χωρίς ΦΠΑ:72,58€
Εταιρεία: MY ELEMENTS
L-optizinc ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΥΓΕΙΑΣ Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος Γονιμότητα     Υποστήριξη οστών, μαλλιών, δέρματος & νυχιών    Συμπλήρωμα διατροφής με Ψευδάργυρο. Ο Ψευδάργυρος αποτελεί βασικό συστατικό για περισσότερα από 150 ένζυμα στον οργαν..
8,53€
Χωρίς ΦΠΑ:6,88€
Εταιρεία: CROSS PHARMACEUTICALS
Fertil U Το Fertil U της Cross Pharmaceuticals είναι μια μοναδικά σχεδιασμένη κολπική γέλη για την αποτελεσματική λίπανση του κόλπου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σεξουαλικής επαφής στην προσπάθεια για τεκνοποίηση, καθώς συμβάλει στη διαφύλαξη της ζωτικότητας των σπερματοζωαρίων και στη..
14,03€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Εταιρεία: BIPHA AYURVEDA
Shilajith To Shilajith τιμημένο εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παράδοση της Αγιουρβέδα, είναι μία ευεργετική κολλώδης ουσία που εντοπίζεται στις ψηλές κορφές των Ιμαλαΐων, της Ινδίας και του Θιβέτ. Σε υψηλό υψόμετρο και με τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες, τα απομεινάρια από αποσυντεθημένα, ..
16,17€
Χωρίς ΦΠΑ:13,04€
AMHES ΒΙΟΤΟΝΙCS ΥΓΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ 100ml AMHES ΒΙΟΤΟΝΙCS ΥΓΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ 100ml
Eξαντλημένο
Εταιρεία: AMHES PHARMA
Υγρή Χλωροφύλλη BIOTONICS σε σταγόνες ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ: ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Ένα απίστευτο ελιξίριο: Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών, είναι ένα μόριο, ή πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια μορίων που βρίσκονται στα φυτά. Σκοπός της είναι να απορροφάει το φως και να χρησιμοποιεί αυτ..
15,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,30€
Εταιρεία: S-C-NUTRITION
Organic Peruvian Maca 20:1 Extra Strength Extract 100% Φυσικό Προϊόν Συμπλήρωμα διατροφής με περουβιανή Μάκα για καλύτερη σεξουαλική υγεία και γονιμότητα. Το AstraGin θα βοηθήσει το εκχύλισμα Maca να απορροφηθεί καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα ενώ οι βιταμίνες Β5 & Β6 θα αυξήσουν την αποτ..
72,00€
Χωρίς ΦΠΑ:58,06€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Tribulus Terrestris (Τριβόλι) Powder Βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους αθλητές για περισσότερη δύναμη και αύξηση της μυικής μάζας. Μετά την άσκηση βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει και ομαλοποιεί την πίεση του αίματος. Μ..
5,79€
Χωρίς ΦΠΑ:5,13€
POWER HEALTH PLATINUM FOLIC ACID 400ΜG 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
FOLIC ACID 400μg Φολικό οξύ υψηλής καθαρότητας και απόδοσης Το φολικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων και αιμοποίηση, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, ενώ παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης...
9,42€
Χωρίς ΦΠΑ:7,60€
POWER HEALTH PLATINUM ZINC PLUS D3 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
Εταιρεία: POWER HEALTH
ZINC PLUS D3 Δισγλυκινικός ψευδάργυρος για καλύτερη απορρόφηση Συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο και βιταμίνη D3 για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία από τους ιούς. Ο δισγλυκινικός ψευδάργυρος είναι μία από τις καλύτερα απορροφήσιμες μορφές ψευδαργύρου, η οποία ενισχύει τα επ..
11,63€
Χωρίς ΦΠΑ:9,38€
Εταιρεία: ABBIMED
OvaCare Συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Φυσικό μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών. Το OVACARE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες που περιέχει ένα φυσικό μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών. Τα συστατικά του δρ..
89,59€
Χωρίς ΦΠΑ:72,25€
Εταιρεία: ABBIMED
Androferti Το Androferti είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες το οποίο περιέχει L-καρνιτίνη, βιταμίνη C, συνένζυμο Q10, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο, φολικό οξύ, σελήνιο και βιταμίνη Β12. Περιέχει γλυκαντικά Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, το σελήνιο σ..
81,60€
Χωρίς ΦΠΑ:65,81€
Εταιρεία: INOPLUS
Συμπήρωμα Ψευδάργυρου Zinc Booster 50mg Συμπληρώματα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Το Zinc Booster 50 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το οποίο περιέχει κιτρικό ψευδάργυρο για ταχύτερη απορρόφηση, υψηλής απόδοσης. Δράσεις Συστατικών: ..
7,13€
Χωρίς ΦΠΑ:5,75€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Maca Gelatinized Διατηρώντας όλα τα οφέλη της σκόνης Maca, η Maca Powder Gelatinized έχει υποβληθεί στην κατάλληλη επεξεργασία για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του αμύλου που περιέχει. Αυτή η διαδικασία συμπυκνώνει τα δραστικά συστατικά και την καθιστά πιο υδατοδιάλυτη και πιο εύκολα απορρ..
5,78€
Χωρίς ΦΠΑ:5,12€
HEALTH TRADE MUCUNA PRURIENS POWDER 100gr
1-3 Ημέρες
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Mucuna Pruriens Powder bio Το Mucuna Pruriens είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαρμακευτικά φυτά στην Ινδία. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την τόνωση της λίμπιντο και τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες σε άνδρες και γυναίκες και από την Αγιουρβέδα για την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης. Οι κ..
6,58€
Χωρίς ΦΠΑ:5,83€
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Goji Berries Βιολογικά Το φυτό που μας δίνει τα πολύτιμα μούρα Goji είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές, αντιγηραντικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε  μέταλλα, βιταμίνη C, καροτίνη, σίδηρο καθώς και σε αντιοξειδωτικά. Καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση, την κόπωση του οργανισμ..
3,09€
Χωρίς ΦΠΑ:2,73€
HEALTH TRADE GOJI BERRIES ΘΙΒΕΤ 250GR
1-3 Ημέρες
Εταιρεία: HEALTH TRADE
Goji Berries No180 (άγριο ορεινό - Θιβέτ) Το φυτό που μας δίνει τα πολύτιμα μούρα Goji είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές, αντιγηραντικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Μια μεγάλη συγκέντρωση μετάλλων, βιταμινών C, καροτίνης, σιδήρου, αντιοξειδωτικών. Καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση, την κόπωση ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,08€
Εταιρεία: GENECOM
Terra Zinc + D3 plus Συμπλήρωμα διατροφής με Ψευδάργυρο και Βιταμίνη D3 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο Ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει στη φυσιολο..
11,03€
Χωρίς ΦΠΑ:8,90€
Εταιρεία: QUEST
Zinc 30mg Το Zinc 30mg της Quest είναι ένα συμπλήρωμα ψευδαργύρου υψηλής περιεκτικότητας. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 100mg κιτρικού ψευδαργύρου και αποδίδει 30mg ψευδαργύρου, που απορροφάται βέλτιστα από τον οργανισμό. Το Zinc 30mg συνδυάζει τον ψευδάργυρο με τον χαλκό για τη διατήρηση της ισορροπίας..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Εταιρεία: MEDITRINA
INOGEST Το INOGEST® είναι «Τρόφιμο Ειδικών Ιατρικών Σκοπών» (FSMP) που περιέχει μυοινοσιτόλη, N-ακετυλο-L-κυστεΐνη, φυλλικό οξύ και Nutriose® fiber (ανθεκτική δεξτρίνη). Συμπλήρωμα της δίαιτας με σκοπό να παράσχει στον οργανισμό σημαντικά θρεπτικά στοιχεία σε γυναίκες που πάσχουν από σύνδρομο ..
16,70€
Χωρίς ΦΠΑ:14,78€
VENCIL PROCREATE WOMEN 60CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: VENCIL
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας της γυναίκας. Το vencil procreate caps women δρα στις φάσεις ζωτικής σημασίας:  στον κύκλο  στη γονιμοποίηση  στην εμφύτευση   Συστατικά: L-Αργινίνη | Ινοσιτόλη | N-Ακετυλοκυστεΐνη (NA..
25,11€
Χωρίς ΦΠΑ:20,25€
Εταιρεία: EVA INTERMED
Eva Intima Actisperm Κολπική λιπαντική γέλη για αύξηση της πιθανότητας σύλληψης Το Eva Intima Actisperm είναι μοναδικά σχεδιασμένη κολπική γέλη για την αποτελεσματική λίπανση του κόλπου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σεξουαλικής επαφής στην προσπάθεια για τεκνοποίηση καθώς συμβάλει στ..
10,75€
Χωρίς ΦΠΑ:8,67€
Εταιρεία: ELOGIS
ELOGIS FORTE PINK Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Αυξάνει τη γυναικεία λίμπιντο! Ασφαλές Προϊόν χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.   Χαρακτηριστικά 100% φυσικό προϊόν Καθημερινή λήψη δεν επιβαρύνει την υγεία ..
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
NORDAID ZINC ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ml NORDAID ZINC ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY 30ml
ΜΕ THN
ΑΓΟΡA
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΝΟRDAID
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
NORDAID
SLEEP AID
ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ SPRAY
ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ
30ML
Εταιρεία: NORDAID
Zinc Spray Υπογλώσσιο Spray 200 ημερήσιες δόσεις Το Υπογλώσσιο ZINC SPRAY της NORDAID είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Παράλληλα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα της φυσιολογικά μικρής απορρόφησης του ψευδαργύρου από τ..
12,97€
Χωρίς ΦΠΑ:10,46€
Εταιρεία: MOLLER S
Möller’s Total Το Mӧller’s Total παρέχοντας συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσως ενέργει..
15,06€
Χωρίς ΦΠΑ:12,14€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert Combi Hp Συμπλήρωμα Διατροφής με Μυο-Ινοσιτολη, D-Chiro-Ινοσιτολη, Α-Λακταλβουμινη & Φυλλικό Οξύ Oι γυναίκες με σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) εμφανίζουν συχνότερα από τον γενικό πληθυσμό υπερινσουλιναιμία, αντίσταση στην ινσουλίνη, παχυσαρκία (ΔΜΣ> 25), υπερλιπιδαιμία και αυξημέν..
22,71€
Χωρίς ΦΠΑ:18,31€
Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
D3 5000IU + K2 125μg H λήψη Κ2 ωφελεί: Στην καλύτερη κατανομή του ασβεστείου στα οστά! Στη καλή γενική υγεία των οστών! Γιατί όμως να προτιμήσουμε την D3 σε συνδυασμό με την Κ2; Ιδανικό για: Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος! Την απορρόφηση του ασβεστίου! Την καλή μυ..
12,42€
Χωρίς ΦΠΑ:10,02€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert Luteal Συμπλήρωμα Διατροφής με Μυοϊνοσιτόλη, Μελατονίνη, Φυλλικό Οξύ & Βιταμίνη D για τις Γυναίκες που Επιθυμούν Εγκυμοσύνη Το Inofert Luteal είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυο-ινοσιτόλη, μελατονίνη, χολικαλσιφερόλη και φυλλικό οξύ για τις γυναίκες που επιθυμούν ε..
29,10€
Χωρίς ΦΠΑ:23,47€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert HP Το σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) έιναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των νέων γυναικών. Έχει σύνθετη νοσολογική οντότητα με γενετικό υπόβαθρο και σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ του γενετικού υποστρώματος και της επίδρασης του περιβάλλοντος. Πρόκειται για ωοθυλάκια που περιέχουν..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Pregnacare Conception Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Conception της Vitabiotics περιέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών που μπορούν να συμβάλλουν στην αναπαραγωγική υγεία της γυναίκας. Στη σύνθεση του Pregnacare Conception περιλαμβάνονται 100mg L-αργινίνης και 50mg ινοσιτόλης, ουσίες που α..
13,78€
Χωρίς ΦΠΑ:11,12€
Εταιρεία: SKY PREMIUM LIFE
Queen Venus Συμπλήρωμα διατροφής για τη Γυναίκα με Ginseng, Μάκα, Κρόκο, Βιταμίνες B-Complex, Ψευδάργυρο, Σελήνιο, Μαγνήσιο & L- Αργινίνη Το Queen Venus της Sky Premium Life είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Ο προσεκτικά επι..
21,56€
Χωρίς ΦΠΑ:17,39€
Εταιρεία: MOLLER S
Möller’s Total Plus Το Mӧller’s Total PLUS παρέχοντας συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσ..
15,61€
Χωρίς ΦΠΑ:12,59€
Εταιρεία: VITABIOTICS
Pregnacare Him&Her Conception Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία. Συνδυάζει το Pregnacare conception για τη γυναίκα και το Wellman conception για τον άνδρα. Το Pregnacare Him & Her Conception της Vitabiotics είναι μια μοναδική διπλή συσκευασία, ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να α..
20,75€
Χωρίς ΦΠΑ:16,73€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
Zinc Di-Picolinate Complex To Natures Plus Zinc Di-Picolinate Complex είναι ένα ολοκληρωμένο μείγμα θρεπτικών συστατικών που προσφέρει όχι μόνο οργανικά δεσμευμένο ψευδάργυρο Di-Picolinate,αλλά και ένα πρόσθετο συμπλήρωμα βιταμίνης Β-6, ως συμπαράγοντα, μαζί με υψηλής ποιότητας ολόκληρο καστανό ..
30,44€
Χωρίς ΦΠΑ:24,55€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
ZINC 50mg Το Nature's Plus Zinc 50 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ψευδάργυρο στη χηλική του μορφή. Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό μέταλλο για τον οργανισμό καθώς συμβάλλει:* Στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού ..
16,25€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Εταιρεία: NATURE S PLUS
PROCREATION FEMALE Φυσικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη για τη σωστή λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Συνδυάζει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, αντιοξειδωτικά και ειδικά βότανα, που βοηθούν στ..
26,36€
Χωρίς ΦΠΑ:21,26€
Εταιρεία: URIACH
SINOPOL Συμπλήρωμα Διατροφής με A-Λιποϊκο Οξυ, Μυοϊνοσιτολη, Φολικο Οξυ Για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη. Με γλυκαντικό Μοναδική πατενταρισμένη σύνθεση με τεχνολογία Fast-Slow, που περιέχει α-λιποϊκό οξύ, μυο-ινοσιτόλη και φολικό οξύ. Bελτιώνει τις α..
18,74€
Χωρίς ΦΠΑ:15,12€
Εταιρεία: ITALFARMACO
Iofolen Preconception Το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen Preconception της Italfarmaco, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των γυναικών που επιθυμούν να μείνουν έγκυες.   Κύρια συστατικά & οφέλη Φυλλικό οξύ: ευννοεί τη φυσιολογική ανάπτυξη της εγκυμοσύνης, συμβά..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,47€
ITALFARMACO INOFERT PLUS 30CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: ITALFARMACO
Inofert Το Inofert είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Μυοϊνοσιτόλη, Μελατονίνη και Φυλλικό Οξύ. Το Inofert Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυοϊνοσιτόλη, μελατονίνη και φυλλικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες που επιθυμούν την εγκυμοσύνη. Αποκαθιστά την ορμονική ισο..
21,39€
Χωρίς ΦΠΑ:17,25€
HIGHER NATURE TRUE FOOD WISE WOMAN 180 V-caps
Eξαντλημένο
Εταιρεία: HIGHER NATURE
HIGHER NATURE TRUE FOOD WISE WOMAN 180 V-caps Η πιο πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα για την γυναίκα. Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα..
85,65€
Χωρίς ΦΠΑ:69,07€
Εταιρεία: GENECOM
Terra Inositol Συμπλήρωμα διατροφής για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών με Μυο-ινοσιτόλη, Φολικό οξύ και Βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Η μυο-ινοσιτόλη σε γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS) μπορεί να συμβάλλει: Στη μείωση της αντίστασης στην ινσουλίνη. Στην αποκατάστα..
15,55€
Χωρίς ΦΠΑ:12,54€
Εταιρεία: QUEST
BioFolic Το συμπλήρωμα διατροφής BioFolic της Quest προσφέρει φολικό οξύ κατευθείαν στη δραστική του μορφή L-methylfolate (L-μεθυλοφολικό). Το L-methylfolate μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας από τον οργανισμό, χωρίς να χρειάζεται να μετατραπεί σε άλλη μορφή. Το φολικό οξύ είναι απαραίτητο πρ..
9,97€
Χωρίς ΦΠΑ:8,04€
Εταιρεία: NATURES AID
Women’s Multi-Vitamins & Minerals (Πολυβιταμίνη για γυναίκες) Περιέχει 38 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για καθημερινή συντήρηση της καλής υγείας των γυναικών. Η Women's Multi-Vitamins & Minerals  της Natures Aid είναι μια καθημερινή πολυβιταμίνη ειδικά για γυναίκες ή οποία περιέχει 38 προσε..
26,35€
Χωρίς ΦΠΑ:21,25€
Εταιρεία: NATURES AID
Women 50 Multi-Vitamins & Minerals Πολυβιταμίνη για γυναίκες 50 με μέταλλα και Superfoods Η πολυβιταμίνη Women 50 της Natures Aid είναι μια καθημερινή φόρμουλα πολλαπλών θρεπτικών ουσιών υψηλής δραστικότητας! Περιέχει 35 προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες, μέταλλα και βότανα για καθημερινή..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
το OvaMax® υποστηρίζει την λειτουργία των ωοθηκών και συμβάλλει σε βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων και ωοκυττάρων ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ – Άλφα Λιποϊκό Οξύ – Συνένζυμο Q10 – Μυο-ινοσιτόλη – L-Αργινίνη – Μελατονίνη Το Ova-Max® είναι ένα φυσικό μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ..
86,05€
Χωρίς ΦΠΑ:69,40€
Εταιρεία: AMS
το MetrioMed® είναι ειδικά σχεδιασμένο για την βελτίωση της ενδομητρίωσης ρυθμίζοντας την ορμονική ισορροπία ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ – Εκχύλισμα Σερενόας – Ουνκάρια (φλοιός) – Αγιάγκαθο – Εκχύλισμα Μάραθου – Πικραλίδα Το MetrioMed από την AMS® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμέ..
85,00€
Χωρίς ΦΠΑ:68,55€
Εταιρεία: AMS
FertiliMax Ενίσχυση της γυναικείας γονιμότητας Με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία DHEA και συνένζυμο Q10 Bελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων Αυξάνει το ποσοστό εγκυμοσύνης Το AMS FertiliMax είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναικεία γονιμότητα και την ορμονική ισορροπία. Έχε..
86,16€
Χωρίς ΦΠΑ:69,48€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 71 (2 Σελ.)