MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΛΗΓΕΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΑ

Εταιρεία: CORIUM
HEAL EFFECT Repair Cream Επανορθωτική Κρέμα Ενυδατώνει – Καταπραϋνει Προστατεύει και ενδυναμώνει / ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση, ενώ μειώνει τους ερεθισμούς. Κατάλληλη για την φροντίδα του καταπονημένου δέρματος.   Εφαρμογή Πρόσωπο ∙ Σ..
17,21€
Χωρίς ΦΠΑ:13,88€
Εταιρεία: MATSUDA
Οινόπνευμα - Αλκοολούχος Λοσιόν 95 Βαθμών Κατάλληλο για άμεση αντισηψία σε τραυματισμούς, απολυμάνσεις και καθαρισμούς. Το καθαρό οινόπνευμα είναι ένα αντισηπτικό και απολυμαντικό μέσο ταχείας δράσης. Είναι άοσμο και η καθαρότητα του είναι 95 vol. Η χρήση του είναι εξωτερική. Ενδείκν..
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,64€
Εταιρεία: MEDIMAR
Medimar Septox Spray Υγιεινή Προστασία & Επανόρθωση του Δέρματος και των Πτυχών του To Medimar Septox Spray είναι κατάλληλο για τον εντατικό καθαρισμό, την υγιεινή προστασία και επανόρθωση του δέρματος και των πτυχών του. Τα συστατικά του δρουν μαζί για να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα..
6,82€
Χωρίς ΦΠΑ:6,43€
Εταιρεία: UPLAB
Arnica cooling foam Καταπραϋντικός αφρός με εκχύλισμα άρνικας, με αγγειοσυσπαστικές ιδιότητες και με τοπική αναισθητική συμπεριφορά. Προτείνεται για δερματική εφαρμογή μετά από κάθε τσίμπημα εντόμου, ηλιακό ή μη έγκαυμα και σε κάθε περίπτωση δερματικού οιδήματος, καθώς επίσης σε χτυπήματα και ..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Εταιρεία: AGAN
ΚΡΕΜΑ ΥΠΕΡΙΚΟΥ (ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ) ΜΕ ΕΛΙΧΡΥΣΟ & ΠΑΣΣΙΦΛΟΡΑ Αναδόμηση, Ανάπλαση, Δερματική προστασία, Μείωση ερεθισμών Κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα που αναδομεί τον δερματικό ιστό αναπλάθει το δέρμα και μειώνει τους ερεθισμούς. Κατάλληλη για: Ειδικές ανάγκες αναδόμησης της επιδερμίδας..
9,31€
Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Εταιρεία: WINMEDICA
Sofargen Spray και Gel Κλείνει πληγές! Τα μικροτραύματα που προκαλούν λύση της συνέχειας του δέρματος (αμυχές, γδαρσίματα, κοψίματα, μικρές πληγές) αποτελούν μια πιθανή πύλη εισόδου μικροβίων. Γι’ αυτό δεν πρέπει να παραμελούνται! Το Sofargen® σε Spray και Gel φροντίζει γι’ αυτό! Sofargen S..
12,46€
Χωρίς ΦΠΑ:11,03€
Εταιρεία: ZARBIS
ZARBIS ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ 1Lt Φαρμακευτικό διάλυμα για καθημερινή χρήση και ήπια αντισηψία. Στεγνώνει αμέσως και δεν κολλάει, διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Διαθέτει αντλία για εύκολη χρήση. Δερματολογικά ελεγμέν..
5,34€
Χωρίς ΦΠΑ:5,04€
Εταιρεία: ZARBIS
Οινόπνευμα 70 βαθμών σε πρακτική συσκευασία SPRAY 100ml Οινόπνευμα 70 βαθμών σε πρακτική συσκευασία SPRAY 100ml, για καθημερινή χρήση, κατάλληλο για τοπικό καθαρισμό προσώπου, χεριών & σώματος, μαλάξεις ή ακόμα και για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από ενέσεις. Καθαρίστε εύκολα τα ..
1,72€
Χωρίς ΦΠΑ:1,62€
Εταιρεία: ZARBIS
Οινόπνευμα 70 βαθμών Ήπιο αντισηπτικό Κατάλληλο για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από ενέσεις Για καθημερινή χρήση, κατάλληλο για τοπικό καθαρισμό προσώπου, χεριών & σώματος ή μαλάξεις Στεγνώνει αμέσως και δεν κολλάει, διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμέν..
1,94€
Χωρίς ΦΠΑ:1,83€
Εταιρεία: CARNATION
CARNATION SPRAY PLASTER Άμεση προστασία για αμυχές και μικροκοψίματα. To Carnation Spray Plaster σχηματίζει ένα καθαρό, διακριτικό, ελαστικό φιλμ που αναπνέει και προστατεύει από ακαθαρσίες και βακτήρια.   Τρόπος Χρήσης 1. Πριν την εφαρμογή καθαρίστε και σκουπίστε την περιοχή που..
7,25€
Χωρίς ΦΠΑ:5,85€
Εταιρεία: AG PHARM
Arnica Cream - Αναλγητική Δράση Η άρνικα έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τους πόνους των μυών μετά από πτώση ή χτύπημα, για τους μώλωπες και τους μικροτραυματισμούς. Η κρέμα arnica είναι πλούσια σε υψηλής περιεκτικότητας έλαιο και έγχυμα άρνικας προσφέροντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες..
5,16€
Χωρίς ΦΠΑ:4,16€
Εταιρεία: AG PHARM
Arnica Gel - Αναλγητική Δράση Η άρνικα έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τους πόνους των μυών μετά από πτώση ή χτύπημα, για τους μώλωπες και τους μικροτραυματισμούς. Το Gel arnica είναι πλούσιο σε υψηλής περιεκτικότητα λιποδιαλυτού εκχυλίσματος άρνικας. Μοναδική σύνθεση γρήγορης απορρόφησης..
5,46€
Χωρίς ΦΠΑ:4,40€
Εταιρεία: AG PHARM
Αλκοολούχος Λοσιόν 70º Το προϊόν προορίζεται για εξωτερική χρήση. Περιέχει μετουσιωμένη ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ. Κατάλληλο για μασάζ σώματος, για μετά το ξύρισμα και για τον καθαρισμό των χεριών. Μακριά από παιδιά και χώρους ανάφλεξης. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες, θερμές επ..
1,46€
Χωρίς ΦΠΑ:1,38€
Εταιρεία: AG PHARM
Oxygene Aqua Soft Peroxide Οξυζενέ σε spray για την περιποίηση του δέρματος, πληγές, τραύματα και εγκαύματα. Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, λευκαντικό του υπονυχίου. Σε νέα πρακτική συσκευασία. Για εξωτερική χρήση. Προσοχή: Να αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα μάτια. ..
1,66€
Χωρίς ΦΠΑ:1,34€
Εταιρεία: STRATPHARMA
StrataXRT Επίθεμα πλήρους κάλυψης για την πρόληψη και θεραπεία της δερματίτιδας από ακτινοβολία. Το StrataXRT είναι μία ημιδιαπερατή, αυτοσταθεροποιούμενη γέλη. Όταν χρησιμοποιείται κατάλληλα, το StrataXRT στερεοποιείται ταχέως δημιουργώντας μια προστατευτική μεμβράνη διαπερατή από αέρια και α..
89,97€
Χωρίς ΦΠΑ:79,62€
Εταιρεία: STRATPHARMA
StrataXRT Επίθεμα πλήρους κάλυψης για την πρόληψη και θεραπεία της δερματίτιδας από ακτινοβολία. Το StrataXRT είναι μία ημιδιαπερατή, αυτοσταθεροποιούμενη γέλη. Όταν χρησιμοποιείται κατάλληλα, το StrataXRT στερεοποιείται ταχέως δημιουργώντας μια προστατευτική μεμβράνη διαπερατή από αέρια και α..
44,96€
Χωρίς ΦΠΑ:39,79€
Εταιρεία: BODERM
EXSCAR Cream Η κρέμα Exscar αντιμετωπίζει νέες και υφιστάμενες ουλές. Εφαρμόζεται σε ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, εγκαύματα, τραυματισμούς και μολύνσεις του δέρματος, χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε διογκωμένες ουλές. Η κρέμα Exscar περιέχει: Υαλουρονικό νάτριο Διμεθικόνη γι..
16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:13,38€
Εταιρεία: BODERM
EXSCAR Cream Η κρέμα Exscar αντιμετωπίζει νέες και υφιστάμενες ουλές. Εφαρμόζεται σε ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, εγκαύματα, τραυματισμούς και μολύνσεις του δέρματος, χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε διογκωμένες ουλές. Η κρέμα Exscar περιέχει: Υαλουρονικό νάτριο Διμεθικόνη γι..
25,47€
Χωρίς ΦΠΑ:20,54€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Stratacel Το Stratacel σχεδιάστηκε να χρησιμοποιείται ως επίθεμα τραύματος για την αποκατάσταση του τραυματισμένου δέρματος. Το Stratacel μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αισθητικές επεμβάσεις όπως: Θεραπείες Laser (fractional) Χημικές απολεπίσεις (επιφανειακές) Αφαίρεση δερματοστιξί..
59,96€
Χωρίς ΦΠΑ:53,07€
Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ SPF50 Κρέμα Ανάπλασης Για το Ερεθισμένο ή Εύθραυστο Δέρμα που εκτίθεται στη UV ακτινοβολία. Επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό και προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από την UV ακτινοβολία. Κατάλληλο για δέρμα μετά από επιφανειακές δερματολογικές επεμβάσεις και..
11,45€
Χωρίς ΦΠΑ:9,23€
Εταιρεία: HELP PHARMACEUTICALS
AΒΙLAR 5% ΑΛΟΙΦΗ ΡΗΤΙΝΗΣ Το φυσικό επουλωτικό με τριπλή δράση Για εκδορές, πληγές & ήπια εγκαύματα. Επουλωτική, Αντιφλεγμονώδης και Αντιμικροβιακή φυσική αλοιφή με ρητίνη νορβηγικής ελάτης 5%. Ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προιόν κλάσης Iiβ το οποίο ενδείκνυται για τοπική θεραπεία ..
8,97€
Χωρίς ΦΠΑ:7,23€
Εταιρεία: NANOBIOTIC MED
Nanobiotic Med Silver Plus Spray Nanobiotic Silver Plus είναι μια ιδανική θεραπεία για το δέρμα που απαιτεί φροντίδα και επιδιόρθωση. Υποστηρίζει τη θεραπεία λοιμώξεων και ερεθισμών του δέρματος και των βλεννογόνων. Φέρνει ανακούφιση στη θεραπεία τραυμάτων, εγκαυμάτων, τραυμάτων, κατακλίσεων, φλε..
14,25€
Χωρίς ΦΠΑ:11,49€
Εταιρεία: NANOBIOTIC MED
Nanobiotic Med Gold Skin Repair Κρέμα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τα εγκαύματα του δέρματος. Παρέχει αναγέννηση και αντιβακτηριακή προστασία. Το Nanobiotic Gold Skin Repair υποστηρίξει τη θεραπεία του καμένου, ερεθισμένου δέρματος, με πληγές και φλεγμονώδεις όπως η ακμή και η ατοπική δερμ..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,97€
Εταιρεία: ZARBIS
Arnica ROLL-ON για μώλωπες & οιδήματα από 3 ετών Το ξηρό έλαιο ARNICA Roll On αυξάνει στοχευμένα την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από τον πόνο και επιτυγχάνει γρήγορη αποκατάσταση μελανιών και χτυπημάτων, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα. 50% εκχύλισμα ανθέων άρνικας Διπλά..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Εταιρεία: BEPANTHOL
Bepanthene Hydrogel Gel επούλωσης πληγών και επιφανειακών εγκαυμάτων 4 σε 1 To Bepanthene Hydrogel είναι κατάλληλο για: Μικρά τραύματα Γδαρσίματα/Κοψίματα Επιφανειακά εγκαύματα Σκασμένο δέρμα Κλινικά αποδεδειγμένα πλήρης επούλωση x5 σε σύγκριση με το απλό επίθεμα μετά 12 ημέρες ..
7,89€
Χωρίς ΦΠΑ:6,36€
HANSAPLAST ΠΑΙΔΙΚΟ KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΓΩΝ 100ml & ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 50gr & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ 20τμχ HANSAPLAST ΠΑΙΔΙΚΟ KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΓΩΝ 100ml & ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 50gr & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ 20τμχ
Eξαντλημένο
Εταιρεία: HANSAPLAST
Παιδικό Κιτ περιποίησης πληγών Περέχει Παιδικό Spray Καθαρισμού Πληγών 100ml & Κρέμα Επούλωσης 20gr & Αυτοκόλλητα Επιθέματα Παιδικά Με Ζωάκια 20 Τεμάχια Παιδικό Spray Καθαρισμού Πληγών Σπρέυ για αντισηπτικό καθαρισμό πληγών Προστατεύει αποτελεσματικά από μολύνσεις Γρήγορη και..
11,42€
Χωρίς ΦΠΑ:10,10€
Εταιρεία: ALFACARE
100% Καθαρό Υδρόφιλο Βαμβάκι Υψηλής ποιότητας Απορροφητικό και απαλό 70gr..
1,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,89€
Εταιρεία: VKALMED
Αλκοολούχος λοσιόν VKalmed 70% Η αλκοολούχος λοσιόν VkalMed 70 βαθμών οινοπνεύματος περιέχει γλυκερίνη και είναι κατάλληλη για τοπικό καθαρισμό και μασάζ. Περιέχει ένα πολύ ελαφρύ και ανεπαίσθητο άρωμα λεμονιου. Με καπάκι ασφαλείας και περιεκτικότητα 240 ml..
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ:2,26€
Εταιρεία: EPSILON HEALTH
Silben Nano Repair Cream Κρέμα για την Επούλωση Πληγών & Εγκαυμάτων Η επουλωτική κρέμα Silben Nano Repair Cream της Epsilon Health ενδείκνυται για θεραπεία από δερματικές βλάβες όπως μικρές πληγές, εκδρορές, περιορισμένα εγκαύματα και δερματικά έλκη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκα..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Εταιρεία: UNI-PHARMA
CURAderm Powder Spray Δερματικό εκνέφωμα σε μορφή κόνεως Το CURAderm Powder Spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κόνεως περιεχόμενης σε δοχείο υπό πίεση, το οποίο προορίζεται για τοπική εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, όπως κοψ..
10,11€
Χωρίς ΦΠΑ:8,15€
Εταιρεία: SEBAMED
CPI Hypericum Gel To Gel de Hypericum CPI προσφέρει ταχεία και ομαλή επούλωση σε επιφανειακά τραύματα και πληγές Δράση - Eνδείξεις: Tαχεία & Oμαλή Eπούλωση* Aντιβακτηριακή Δράση Kαταπραϋντική Φροντίδα Σε: Eπεμβάσεις που προκαλούν λύση της συνέχειας του δέρματος Kρυοπηξία..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Stratacel Το Stratacel σχεδιάστηκε να χρησιμοποιείται ως επίθεμα τραύματος για την αποκατάσταση του τραυματισμένου δέρματος. Το Stratacel μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αισθητικές επεμβάσεις όπως: Θεραπείες Laser (fractional) Χημικές απολεπίσεις (επιφανειακές) Αφαίρεση δερματοστιξί..
37,45€
Χωρίς ΦΠΑ:33,15€
Εταιρεία: HANSAPLAST
Βαμβάκι Περφορέ 100% καθαρό, υδρόφιλο Από ανθό βαμβακιού, ιδιαίτερα φιλικό με την επιδερμίδα Ιδιαίτερα απορροφητικό και απαλό, χωρίς καμία προσθήκη λευκαντικών ουσιών Περφορέ για να κόβεται εύκολα στο μέγεθος που θέλετε Ιδανικό για: Την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση όλης της ο..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,33€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Strataderm Gel Γέλη Σιλικόνης για τη Θεραπεία των Ουλών Το Strataderm είναι μια ταχέως αυτοσταθεροποιούμενη, μη κολλώδης, διαφανής γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία παλαιών και νέων ουλών. Το Strataderm χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία των χηλοειδών και των υπερτροφικών ουλών. &nb..
34,46€
Χωρίς ΦΠΑ:30,49€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Strataderm Gel Γέλη Σιλικόνης για τη Θεραπεία των Ουλών Το Strataderm είναι μια ταχέως αυτοσταθεροποιούμενη, μη κολλώδης, διαφανής γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία παλαιών και νέων ουλών. Το Strataderm χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία των χηλοειδών και των υπερτροφικών ουλών. &nb..
14,97€
Χωρίς ΦΠΑ:13,25€
Εταιρεία: HANSAPLAST
Hansaplast Σπρέι Καθαρισμού Πληγών Σπρέι για αντισηπτικό καθαρισμό πληγών με μηχανικό τρόπο Προστατεύει αποτελεσματικά από τις μολύνσεις Γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή* Άχρωμο διάλυμα που δε λεκιάζει τα ρούχα Εύχρηστο σπρέι που λειτουργεί και ανάποδα Ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα ..
10,85€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Εταιρεία: HELP PHARMACEUTICALS
AΒΙLAR 10% ΑΛΟΙΦΗ ΡΗΤΙΝΗΣ Το φυσικό επουλωτικό με τριπλή δράση Για έλκη κατάκλισης, χειρουργικές πληγές και εγκαύματα. Επουλωτική, Αντιφλεγμονώδης και Αντιμικροβιακή φυσική αλοιφή με ρητίνη νορβηγικής ελάτης 10%. Ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προιόν κλάσης IIβ το οποίο ενδείκνυται για ..
8,68€
Χωρίς ΦΠΑ:7,00€
Εταιρεία: FIDIA
HYALO 4 START Συνεργικός συνδυασμός Υαλουρονικού Οξέος και Κολλαγενάσης Η HYAL04 Start είναι βιοδραστική αλοιφή που περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους (200 kD) Υαλουρονικό Οξύ και Κολλαγενάση, ιδανική για πληγές με νεκρωτικό ιστό. Το ΥΟ προάγει την επούλωση, ενώ η κολλαγενάση συμβάλει στην πρ..
24,01€
Χωρίς ΦΠΑ:21,25€
Εταιρεία: FIDIA
HYALO4 SKIN Η Hyalo4 Skin είναι ένα σκεύασμα για τοπική χρήση στο οποίο το κύριο συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι βιολογικός πολυσακχαρίτης (γλυκοζαμινογλυκάνη) κατανεμημένος στην εξωκυττάρια θεμέλιο ουσία των περισσοτέρων ιστών. Λόγω των υδρόφιλων ιδιοτήτων του, παρέ..
18,01€
Χωρίς ΦΠΑ:15,94€
Εταιρεία: FIDIA
HYALO4 SILVER SPRAY Ενδείξεις Γρατζουνιές / Αναφυλαξίες Εκδορές Μικρές χειρουργικές τομές Τοπικά εγκαύματα πρώτου και δευτέρου τμήματος Διαβητικό πόδι Έλκη κατάκλισης   Συστατικά Υαλουρονικό οξύ Δημιουργεί ένα υγρό περιβάλλον για βέλτιστη επισκευή ιστών με βάση την..
18,01€
Χωρίς ΦΠΑ:15,94€
Εταιρεία: FIDIA
HYAL04 PLUS Βιοδραστική κρέμα με σύμπλεγμα Υαλουνικού Οξέος και Αργυρούχο σουλφαδιαζίνη, ιδανική για μολυσματικές πληγές. Το Υαλουρονικό Οξύ εμποδίζει τον σχηματισμό κρούστας στην επιφάνεια του τραύματος, δεν πονάει κατά την αφαίρεση και επιτρέπει την οπτική επαφή με την πληγή.   Ενδεί..
22,21€
Χωρίς ΦΠΑ:19,66€
HANSAPLAST ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 100ML
Eξαντλημένο
Εταιρεία: HANSAPLAST
Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών για παιδιά Σπρέυ για αντισηπτικό καθαρισμό πληγών Προστατεύει αποτελεσματικά από μολύνσεις Δεν τσούζει Άχρωμο και δεν λεκιάζει τα ρούχα Εύκολο στη χρήση σπρέυ που λειτουργεί και ανάποδα Φιλικό με την επιδερμίδα Ακόμα και οι επιφανειακές πληγές μπορούν να..
3,29€
Χωρίς ΦΠΑ:2,91€
Εταιρεία: HANSAPLAST
Δίσκοι από βαμβάκι Απαλή, καθημερινή φροντίδα, για όλη την οικογένεια 100% βαμβάκι Απαλοί και μαλακοί δίσκοι Απαραίτητοι για τις πρώτες βοήθειες Ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε οικιακό κουτί πρώτων βοηθειών. Αυτοί οι απαλοί δίσκοι πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό κα..
2,48€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Εταιρεία: PHARMASEPT
Flogo Instant Calm Spray Spray για πρόσωπο και σώμα με συστατικά που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης από ερεθισμούς, κοκκινίλες, αίσθημα κνησμού & επιφανειακά εγκαύματα. Με ενεργά συστατικά που χαρίζουν ήπια καταπραϋντική & ενυδατική δράση στην πάσχουσα περιοχή, βοηθώντας στην ανανέωση ..
4,97€
Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Εταιρεία: BRADEX
BRADEX BIOSILVER POWDER SPRAY 125ml EΠΟΥΛΩΤΙΚΟ SPRAY  |  Ειδικό για ανοιχτες πληγες και τραύματα To BioSilver είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή αερολύματος, που χάρη στις ιδιότητες του δρα ως προστατευτικός φραγμός, προλαμβάνοντας τη διαβροχή των δερματικών βλαβών, ειδι..
5,81€
Χωρίς ΦΠΑ:5,14€
Εταιρεία: MATSUDA
Οινόπνευμα - Αλκοολούχος Λοσιόν 95 Βαθμών Κατάλληλο για άμεση αντισηψία σε τραυματισμούς, απολυμάνσεις και καθαρισμούς. Το καθαρό οινόπνευμα είναι ένα αντισηπτικό και απολυμαντικό μέσο ταχείας δράσης. Είναι άοσμο και η καθαρότητα του είναι 95 vol. Η χρήση του είναι εξωτερική. Ενδείκν..
2,14€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εταιρεία: SYNDESMOS
ΑΛΟΥΜΙΝΟΝΕΡΟ Περιέχει Aluminum Diacetate. Χρησιμοποιείται σε επιθέματα τοπικά λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων του. Επίσης σε διάλυμα σαν αποσμητικό ποδιών. Τέλος για την περιποίηση του ξηρού δέρματος. Να αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα μάτια. Διατηρείται σε δροσερό και σκ..
1,16€
Χωρίς ΦΠΑ:0,93€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Stratamed Για πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών και χρήση επί ανοιχτών τραυμάτων και δέρματος που έχει υποστεί λύση. Το Stratamed είναι μία αυτοσταθεροποιούμενη γέλη από σιλικόνη, μη κολλώδης και διαφανής, για την πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών που έχουν τη μορφή υπερτροφικών ο..
24,71€
Χωρίς ΦΠΑ:21,87€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Stratamed Για πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών και χρήση επί ανοιχτών τραυμάτων και δέρματος που έχει υποστεί λύση. Το Stratamed είναι μία αυτοσταθεροποιούμενη γέλη από σιλικόνη, μη κολλώδης και διαφανής, για την πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών που έχουν τη μορφή υπερτροφικών ο..
59,96€
Χωρίς ΦΠΑ:53,07€
Εταιρεία: STRATPHARMA
Stratamed Για πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών και χρήση επί ανοιχτών τραυμάτων και δέρματος που έχει υποστεί λύση. Το Stratamed είναι μία αυτοσταθεροποιούμενη γέλη από σιλικόνη, μη κολλώδης και διαφανής, για την πρόληψη και θεραπεία παραμορφωτικών ουλών που έχουν τη μορφή υπερτροφικών ο..
37,45€
Χωρίς ΦΠΑ:33,15€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 55 (2 Σελ.)